Wat je moet weten over &WIJN

De wijncollectie van &WIJN is heel wisselend. We hebben altijd prachtige wijnen, passend bij het seizoen en de gerechten. We bieden een goed advies over de vele wijnen. En selectie van de wijnen is ook per glas te bestellen.

Voor onze wijn hanteren wij een vaste opslag per fles van €15, bovenop de prijs waarvoor je ze koopt bij onze leveranciers Wijnkoperij Mondovino & Henri Bloem. De prijs per glas is ook transparant: 1/5 van de flesprijs. Gangbaar in de horeca is een procentuele opslag waardoor mooie wijnen in een restaurant al gauw veel te duur worden. 

Onze filosofie is “ook prachtige wijn moet in een restaurant voor een acceptabele prijs gedronken kunnen worden”. Uiteraard mag je ook je eigen favoriete wijn meenemen. Wij hebben veel biologische wijnen en wijnen die geleverd worden door kleinere, nog ambachtelijk werkende wijnboeren. Kwaliteit en tevredenheid van onze gasten staat bij ons hierin voorop.

De gerechten van &WIJN wisselen per dag. Onze ingrediënten worden geleverd door plaatselijke telers en boeren. Waar mogelijk werken wij met biologische ingrediënten.

Als dessert kunt u kiezen voor taart van de Gillende Keukenmeiden met koffie/thee of voor een kaasplankje die samengesteld is door Harry de Smaakspecialist. Al onze gerechten kosten altijd €7.

Ons menu van vandaag?

Iedere dag serveren wij een nieuw menu.
Klik hier voor het menu van vandaag!

Follow me

Contact

  • Restaurant &WIJN
    Bethlehemkerkplein 42
    Tel: 038 337 45 92
    Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gemaakt door mustb, metWIJN ;-)